Luštěniny jsou nezbytnou součástí jihoasijské kuchyně. Mung dal, také známý jako zlaté fazole, slouží jako základ bohatý na bílkoviny pro různé pokrmy, včetně salátů, kastrolů a dokonce i sladkostí. Fazole jsou ponořené do husté rajčatovo-kokosové omáčky s voňavými bylinkami: koriandrem a kari listy, kmínem a kurkumou. Dochucené stroužkem česneku a špetkou třtinového cukru Jaggery.
Jídla jsou před vysušením mrazem vařena a ochucena.
V balení nejsou žádné umělé přísady, žádné přidané cukry, žádný palmový olej a žádné konzervační látky. Jídlo je vyrobeno ze 100% přírodních surovin. Všechny suroviny jsou z ekologických farem.
Info pro konzumenty:
Složení:
Tabulka nutričních hodnot:
| ve 100 g | V porci 48 g (270 g před vysušením) | |
| Kalorie | 1586 kJ / 376 kcal | 761 kJ / 181 kcal |
| Tuky | 6 | 2,9 |
| z nich nasycené mastné kyseliny | 4,8 | 2,3 |
| Sacharidy | 52 | 25 |
| z toho cukry | 7,7 | 3,7 |
| Vláknina | 11 | 5,2 |
| Bílkoviny | 23 | 11 |
| Sůl | 3,4 | 1,6 |
Uvedené hodnoty jsou v gramech.