cart
Košík
menu

Nůž Opinel Classic N°122 Meat and Poultry knife

Kód: 001490
Obvykle expedujeme do 3 dnů
Termín a způsob doručení
Nůž na vykosťování z řady Opinel Classic N°122 Meat & Poultryt knife vyrobený z kvalitní oceli Sandvik.Více
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
629 
519.83  bez DPH
Běžná cena: 699  (-10%)
ks
envelope
Dotaz
bell
Hlídat
Parametry
Výrobce:
Kód:
001490
EAN:
3123840018220
Záruka:
36 měsíců
Stav:
Popis Nůž Opinel Classic N°122 Meat and Poultry knife

Nůž Opinel Classic N°122 Meat & Poultryt knife - kvalitní francouzské nože Opinel, vyráběné tradičním způsobem v Chambéry v Savojských alpách, se vyznačují vynikající kvalitou řemeslného zpracování. Čepel je vyrobena z vysoce kvalitní švédské nerezové oceli Sandvik, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť je vyrobena z jednoho kusu bukového dřeva v přírodní barvě, je silně lakována pro zvýšenou odolnost. Čepel je k rukojeti připevněna pevnými nýty.

Nůž na vykosťování Opinel Classic N°122 Meat & Poultryt knife. Krátké, tuhé, 13 cm dlouhé a 2,5 mm silné ostří, odolné proti kroucení, je efektivní pro oddělování masa od kosti, odstranění šlach a tuk z masa. Ergonomicky tvarovaná rukojeť s vystouplou střenkou, která chrání prsty proti zklouznutí, což znamená, že můžete pracovat bezpečně a rychle. Délka čepel je 13cm a tloušťka ostří 2,5mm.

 

 

phone
Zavolejte nám
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek